14 Ocak 2012 Cumartesi

LIMON AROMALI KURABIYE

LIMON AROMALI KURABIYE

1 cay bardagi sivi yag
1 cay bardagi eritilmis margarin
1 cay bardagi yogurt ( susuz)
1 cay bardagi toz seker
1 adet yumurta
1 adet limon kabugu rendesi ve suyu yada limon aromasi 2-3 damla
1 paket kabartma tozu
alabildigi kadar un

YAPILISI

KARISTIRMA KABINA IYI YUMUSAMIS MARGARINI SIVI YAGI YOGURDU YUMURTAYI TOZ SEKERI LIMON KABUGU RENDESI VE SUYUNU KOYUP KARISTIRIYORUZ UZERINE UNU VE KABARTMA TOZUNU ILAVE EDIP YOGURUYORUZ KULAK MEMESI YUMUSAKLIGINDA OLMALI HAMURUNUZ DAHA SONRA HAMURU TEZGAHIN UZERINDE MERDANE ILE ACIP ISTEDIGINIZ SEKILLERDE KESIN 170° DE PISIRIN UZERINE PUDRA SEKERI VEYA CIKOLATA ERITIP DOKUN AFIYET OLSUN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder